
Складові:
- 2 великих білих гриба
- 1 свіжий ананас або 1 банка консервованого
- 3-4 яйця
- 2-3 великі головки ріпчастої цибулі
- 1 банка консервованої кукурудзи
- жменю рубаних волоських горіхів
- листя салату
- рослинне масло
- майонез
- сіль
Приготування
Якщо ананас свіжий, то очистіть його і наріжте шматочками, якщо консервований, то злийте сік. Розігрійте сковороду, додайте трохи рослинного масла і протягом 2-3 хвилин прогрійте шматочки ананаса. Потім викладіть їх у друшляк, щоб стекла вся рідина. Білі гриби відваріть в підсоленій воді з невеликою кількістю цибулі. Готові гриби наріжте тонкими пластинками і обсмажте в тій же сковороді, що і ананас. Наріжте лук, що залишився півкільцями і додайте його до грибів. Коли гриби охолонуть, додайте до них кукурудзу і шматочки ананаса. Яйця зваріть круто, очистіть, порубаєте і додайте до салату, також додайте волоські горіхи і майонез. Все перемішайте, викладіть блюдо салатними листям і зверху викладіть готовий салат.