Салат з авокадо
enjoy
14.02.2015

Складові:
- 500г картоплі
- сіль
- 1 цибулина
- по 1-му стручку червоного і жовтого перцю
- 1 авокадо
- 4 ст. л. лимонного соку
- 150г йогурту
- мелений чорний перець
- мелений перець чилі
- 1/2 пучка петрушки

Приготування
Картоплю ретельно вимити і варити неочищену в підсоленій воді 25 хвилин. Потім воду злити, дати картоплі трохи остигнути, очистити і нарізати тонкими кружечками. Цибулю очистити і дрібно нарізати. Стручки солодкого перцю вимити, розрізати кожен навпіл, видалити серцевину з насінням і нарізати кубиками.

Авокадо очистити, зрізати м'якоть з кісточки, нарізати невеликими шматочками і відразу збризнути лимонним соком. Половину авокадо розім'яти вилкою, а другу половину обережно змішати з картоплею, цибулею і солодким перцем. Пюре з авокадо змішати з йогуртом, приправити сіллю, меленим чорним перцем і чилі. Заправити салат. Петрушку вимити, обсушити, дуже дрібно нарубати і посипати салат.

close
Додати свій рецепт