Салат вишуканий з грушею

Складові:
- 1 груша
- 80 - 100 г сиру з пліснявою (можна "Дор блю")
- 5 - 8 шт. листя салату будь-якого
- 125 г натурального йогурту (без добавок)
- 8 - 10 половинок волоських горіхів
- 5 шт. великих виноградинок
Приготування
Листя салату помити, обсушити, порвати руками на тарілку.
Грушу почистити, розрізати навпіл, потім часточками і викласти на листя салату.
Половину сиру розім'яти виделкою і перемішати з йогуртом, решту сиру розрізати на маленькі шматочки.
Шматочки сиру викласти на листя салату, заправку з йогурту і сиру викласти на частину порізаної груші.
Виноград розрізати на четвертинки, видалити кісточки і розкласти теж на листя салату поміж сиру.
Частиною горіхових половинок прикрасити салат, решту подрібнити руками над грушею.