Салат "Тоскана"
enjoy
21.09.2014

Складові:
- 1 упаковка (200г) салату (мікс)
- 150г. камамбера
- 8 смужок бекону
- 2 підсушених скибочки хліба
- 7 ст. л. оливкової олії
- 2 ст. л. білого винного оцту
- 1 ст. л. зернистої гірчиці
- 1 подрібнений зубчик часнику
- за бажанням можна додати кілька помідор черрі

Приготування
Спочатку приготуємо соус, так як смак буде більш насиченим, якщо листя заправити приблизно за 1 год до кінцевого приготування салату.
Змішати 5 ст. л. оливкової олії з гірчицею, винним оцтом і подрібненим часником. Заправити салатні листя, добре перемішати і залишити на годину.
Хліб, без скоринки, подрібнити і обсмажити в олії,яка залишилися 2 ст. л. 
Бекон повільно обсмажити до хрусту. Відкласти на серветку.
Сир нарізати кубиками.
Листя салату з'єднати з беконом і сиром, за бажанням можна ще додати помідори черрі, нарізані на половинки. Зверху посипати сухариками.

close
Додати свій рецепт