Салат «Помаранчевий»

Складові:
- морква по-корейськи 200г
- свіжий огірок 2 шт
- куряче філе 200г
- яйця 3 шт
- кукурудза 100г
Приготування
Огірок, яйця та філе ріжемо маленькими кубиками.
Моркву по-корейськи можна взяти готову, але краще приготувати власноруч. Для цього дрібно шаткуємо свіжу моркву. Часник вичавлюємо до моркви. Моркву посипаємо червоним і чорним перцем. Додаємо сіль, цукор, олію та часник. Усе гарненько перемішуємо. Додаємо трошки лимонної кислоти та знову перемішуємо. Поставити моркву в холодильник на кілька годин.
Змішуємо всі інгредієнти для салату. По бажанню можна додати майонез.