Салат "Купальська ніч" (білоруська кухня)
enjoy
23.09.2014

Складові:
- 4 помідора 
- 3 свіжих огірка 
- 1 пучок невеликої редиски 
- 1 пучок зеленої цибулі 
- 1 пучок зеленого салату 
- 100 г сиру 
- 100 г обсмаженого гарбузового насіння 
- 200 мл сметани 
- 200 мл майонезу 
- сіль, перець 


Приготування
На тарілку порвіть листя салату, полийте сумішшю майонезу зі сметаною (3-4 ложки), посоліть ,поперчіть, присипте зеленою цибулею. Далі повторюйте аналогічно. Порізані шматочками помідорів, огірки, редис кружечками. Зверху натріть на дрібній терці сир і посипте гарбузовим насінням.

close
Додати свій рецепт