Салат колоритний з авокадо
enjoy
19.09.2014

Складові:
- 1 авокадо
- 1 помідор
- 100 г бринзи
- 1 мандарин
- 1 ст. л . грецьких горіхів
- сіль та перець до смаку
- 2 ст. л. кукурудзяної олії
- 1 ст. л. лимонного соку

Приготування
Авокадо вибрати спіле (при натисканні на шкірку, робляться вмятинки).
Розрізати його навпіл, вийняти кісточку, та маленькою ложкою вибрати м'якоть. В результаті в нас залишиться 2 човника, в яких можна подати порційно салат. 
Помідор та бринзу порізати кубиками, додати до авокадо, мандарин почистити, та кожну дольку розрізати навпіл, горіхи подрібнити. З олії, лимонного соку та спецій зробити заправку і полити нею салат. Перемішати. Олію можна також використати оливкову або соняшникову.

close
Додати свій рецепт