Салат «Хмільний»
enjoy
17.02.2015

Складові:
- 150г грибів (краще печериць)
- 200 з яблук
- 200г майонезу
- 100г натурального червоного вина
- 50г коньяку
- 200г пісної буженини
- мелений чорний перець
- сік з одного лимона
- зелена цибуля
- коріння петрушки або селери
- сіль

Приготування
Додавши до води сік лимона, відварюють в ній окремо гриби і коріння петрушки (селери). Потім гриби, петрушку і буженину нарізають тонкою соломкою, очищені яблука - дрібними кубиками і перемішують все з дрібно нарізаною цибулею.

Майонез змішують з вином, коньяком і соком лимона і заливають отриману суміш. Далі салат солять, перчать і обов'язково хоча б на годину ставлять у холодильник.

Подаючи на стіл, зверху можна прикрасити зеленим салатом.

close
Додати свій рецепт