Салат «Дід Мороз»

Складові:
- 200г крабових паличок
- 200г солоної червоної риби
- 100г твердого сиру
- 1 склянка вареного рису
- 2 червоних перці
- 1 помідор
- 1 упаковка майонезу
Приготування
Дрібно нарізати помідор, крабові палички і 1 перець, порціями нарізати червону рибу, викладати новорічний салат «Дід Мороз» шарами: рис, крабові палички, перемішані з червоним перцем помідори, солона червона риба.
Оформлення салату: зробити з болгарського перцю ковпак, рукавиці та пояс Діда Мороза, обличчя- із пластинки сиру, пальто — пластинки риби, пушок на пальто — з тертого сиру, щоки — шматочки червоної риби, ніс — морква, пофарбована буряком, бороду і вуса з яєчних білків, очі з горошин перцю.