Складові:
- 300г муки
- 1 пакетик розпушувача
- 150г обезжиреного сиру
- 100 мл молока
- 100 мл раслинної олії (я замінила на маргарин)
- 80г цукру
- 1 пакетик ванільного цукру (або цедра одного лимона)
- щіпка солі
- 1 жовток
- 1 ст.л. молока
- 1-2 ст.л. кунжутних зернят
- 1-2 ст.л. сухого маку
Приготування
Муку змішати з розпушувачем і просіяти у велику миску. Додати решту інгредієнтів і замісити легке тісто. Готове тісто скатати в рулет і розділити його на 12 частин. З цих кусочків скатати ковбаски,при цьому кінці мають бути тонші від середини.
Жовток збити з молоком і помастити рогалики. Половину з них посипати маком, а другу половину – кунжутом. Викласти рогалики на деко застелене пергаментом і випікати 20-25 хв у розігрітій до 200* духовці.