Рогалики
enjoy
17.02.2015

Складові:
- маргарин 200г
- дріжджі свіжі 25г
- майонез (велика пачка) 2 шт.
- цукор ванільний 40г
- борошно пшеничне

начинка:
- повидло

присипка:
- пудра цукрова

Приготування
Розтопити маргарин і остудити до кімнатної температури. Доки він вистигає в 150 г. води розпустити дріжджі, додати майонез і ванільний цукор. Цю масу з'єднуємо з маргарином. Додаємо просіяне борошно, стільки візьме тісто. Воно має бути м'яким та еластичним.

Тісто має постояти 10-15 хв., а можна і відразу формувати рогалики. Тісто розділити на невеличкі колобки і розкатати в тоненькі диски. Кожен порізати як піцу. Ближче до товщого кінця нокласти начинку і згорнути Випікати на пергаментному папері 20-30 хв. при помірному вогні

Готові рогалики посипати цукровою пудрою.

close
Додати свій рецепт