Різотто з білими грибами
![](/_pu/36/95468148.jpg)
Складові:
- рис басматті 0.3 кг
- білі гриби морожені 0,3 кг
- цибуля 1 шт
- олія 150 гр
- сіль, перець
- бульйон грибний
Приготування
Цибулину порізати півкільцями і обсмажити до золотистого кольору. Викласти заморожені гриби і протушити 10 - 15 хв.
Потім викласти рис і обжарити ще 5 хв без додавання рідини.
Додати сіль, перець, приправи за смаком..і долити воду, або грибний бульйон. Бульойну треба 0,6 л. Доливати поступово, не весь зразу. Приблизно по 200 гр в три підходи і вимішувати... Після останньої порції бульйону рис не мішати, а накрити кришкою. В кінці додати пармезан - одну столову ложку....але то, якщо є, як нема - не обовязково.