
Складові:
- 400г рису
- 200 мл молока
- 200 мл води
- 100г родзинок
- 100г сушеного інжиру
- 100г сушених фініків
- 1г сушеного імбиру
- білок яйця
Приготування
Рис промийте і варіть у воді протягом 10 хвилин до напівготовності. Ізюм промийте, інжир та фініки наріжте дрібними шматочками. Змішайте їх з рисом, додайте імбир та цукор. Потім влийте склянку молока і тушкуйте на повільному вогні до тих пір, поки рис буде повністю готовий. Після цього потрібно дати пудингу охолонути. Потім влийте в готову масу збиті білки й перемішайте. Викладіть пудинг у миску, попередньо сполоснувши її холодною водою, і поставте в холодильник. Перед подачею до столу пудинг можна прикрасити шматочками свіжих фруктів. Якщо свіжих фруктів не виявилося, то для прикраси австралійського рисового пудингу цілком підійдуть сухофрукти.