Рисовий хліб

Складові:
- рис 75г
- пшеничне борошно 550г
- сухі дріжджі 1 пакетик
- вода 250 мл.
- сіль 1 ч. ложка
- цукор 1 ч. ложка
Приготування
Рис відварити до м'ягкості і відставити, щоб трішки остив. В теплій воді розвести цукор, всипати дріжджі, почекати 15 хвилин до утворення шапочки.
Борошно просіяти і змішати з сіллю. Викласти в борошно теплий рис, перемішати та влити воду с дріжджами. Вимісити тісто протягом 10 хв, накрити і поставити в тепле місце на годину-півтора. Тісто обімнути, сформувати і викласти в застелену пергаментом прямокутну форму для хліба. Знову поставити в тепле місце для підйома на 20 хвилин
Випікати в попередньо нагрітій духовці при температурі 230°C 15 хвилин, потім знизити температуру до 190°C і пекти ще 45 хвилин.