Рис з фаршем та баклажанами
enjoy
27.02.2015

Складові:
- 1 баклажан
- 300г м'ясного фаршу
- 1 цибулина
- 1 червоний перець
- рис
- зелень петрушки
- чорний перець, запашний перець
- лавровий лист, сіль
- олія

Приготування
На сковороді обсмажити дрібно нарізану цибулину, додати дрібно нарезаний баклажан, червоний перець. Обсмажити. Потім додати фарш. Посолити, поперчити. Обсмажити. У ту ж сковороду всипати промитий рис, влити воду, накрити кришкою і поставити на маленький вогонь. Коли рис почне кипіти, додати лавровий листок, перець запашний, нарізану зелень, і довести до готовності. Можна добавити ще часника та улюблених приправ.

close
Додати свій рецепт