Рибний торт
enjoy
25.10.2014

Торта висотою 7-8 см. і діаметром біля основи 19 см.

Складові:
- риба слабосолона (форель / сьомга) - 500 г.
- яйця варені - 4 шт.
- рис відварний - 4-5 ст. л.
- крабові палички (або креветки) - 1 упаковка

крем: 
- м'який сир "Філадельфія" - 100 г.
- сметана - 4 ст. л.
- майонез - 4 ст. л.
- желатин - 8 г .

прикраси: 
- зелень і червона ікра

Приготування
Натерти окремо жовтки, білки і крабові палички на дрібній тертці. 
Форму застелити целофановою плівкою. 
Рибу нарізати на смужки, викласти їх на дно і стінки форми. 

Желатин замочити у воді 0,5 склянки, дати набрякнути, потім на водяній бані розчинити. Поки остигає желатин, з'єднуємо до однорідної маси - сметану, майонез і сир. Потім в неї влити, помішуючи, желатин. 

Укладаємо шарами: 
1. крем
2. терті жовтки 
3. крем
4. крабові палички
5. крем
6. терті білки
7. крем
8. рис
9. крем 

Ставимо торт в холодильник на ніч. Дістаємо, накриваємо зверху тарілкою, перевертаємо: торт опускається на тарілку. 
Прикрашаємо зеленню і червоною ікрою.

close
Додати свій рецепт