Рибний пиріг

Складові:
- приблизно 700г рибного філе
- цибулина
- яйце
- лимонна приправа до риби
- 2 пласти листкового тіста
Приготування
Розморожене рибне філе досить дрібно порізати. Додати дрібно нарізані цибулину, сире яйце, приправу, добре вимісити і поставити настоюватися.
Тим часом розкачати обидва пласти тіста в прямокутник. Викласти рибний фарш посередині прямокутника. Краї тіста надрізати навскоси. Верхній край загорнуи весь, потім на нього "косичкою" накласти нарізані смужечки. Не защипувати, а лише накласти одну на одну.
Обидва пироги змастити збитим жовтком і викласти на змащене олією деко. Покласти в розігріту духовку приблизно на 25 хвилин. Готовий пиріг ще теплим розрізати на порційні шматки.