
Складові:
тісто нам потрібно:
- 1 стакан мінеральної води
- 1 яйце
- 0.5 ч. л солі
- 2 ч. л цукру
- 4 ст. л рослинної олії
- 4 стакани борошна
начинка:
- 0.5 кг рибного фаршу (будь-яка вами улюблена риба)
- 1 яйце
- 0.5 цибулини
- 2 часточки часнику
- чорний перець
- сіль
Приготування
Змішуємо усі інгредієнти разом, спочатку перемішуємо ложкою а згодом недовго починаємо розминати тісто руками.
Кладемо тісто в поліетиленовий пакет та ставимо його в холодильник на 20 хвилин.
Тісто розділяємо на чотири частини, розкачуємо та видавлюємо невеличкою чашкою кружечки.
Тепер готуємо начинку: для цього дрібненько подрібнюємо цибулю та часник, додаємо їх до рибного фаршу, додаємо яйце і спеції. Все добре перемішуємо.
Начинку кладемо на підготовлені кружечки, ліпимо наші пельмені.
Опускаємо пельмені у киплячу воду та готуємо їх до повної готовності (це буде видно, коли пельмені випливуть на поверхню води).