Рибні палочки
enjoy
14.02.2015

Складові:
- 300-400г філе хека
- невеликий кусочок білого хліба
- молоко
- 2 ст. л. розтопленого вершкового масла
- 1 яйце
- трошки зелені
- приправа для риби
- сіль
- мелений чорний перець
- паніровочні сухарі
- 2 ст.л. манки

Приготування
Хліб замочити у молоці.Рибу змолоти на мясорубці разом з віджатим хлібом. У фарш додати яйце,манку,зелень,масло,приправу,сіль,перець. Все добре перемішати і дати настоятися біля 10 хвилин. Потім мокрими руками сформувати палочки або котлети круглі і добе запанірувати їх у сухарях.

Готові палочки поставити у холодильник на 10 хвилин. Потім смажити їх на невеликій кількості олії до золотистого кольору. Спочатку їх складати на салфетку. Якщо їх вийшло багато, то можна їх заморозити і смажити зразу із морозилки.

close
Додати свій рецепт