Рибні хвостики

Складові:
- 10 вафельних конусів
- 1 банка "Сардин в маслі"
- 2 морквини
- 1 ст. відвареного рису
- 2-3 цибулини
- 3 яйця
- масло для жарки
- сіль за смаком
Приготування
З сардин злити масло пом'яти їх вилкою.
Цибулю і моркву, натерту на крупній тертці, обсмажити.
Все змішати і додати рис.
Вбити у фарш 1 яйце, поперчити, посолити.
Кожен вафельний конус наповнити фаршем.
Окремо в мисці збити 2 яйця.
Умочити "хвостики" в яйці з обох боків і викласти на сковорідку.
При жарінні "хвостики" трохи приплюснути, надаючи їм форму хвостиків, і обсмажити з обох боків. Подавати на стіл холодними.