Риба з ананасами
Складові:
- 1 кг рибного філе ( хек або мінтай)
- 1 банка різаних консервованих ананасів
- 1 банка соусу «Чумак кухарський з овочами»
- 3 великі цибулини
- олія, борошно
Приготування
Філе порізати шматочками, запанірувати в борошні, посмажити на олії і охолодити.
Цибулю порізати напівкільцями, обсмажити в олії, влити в сковорідку соус і ананаси (сироп не відціджувати!), перемішати, довести до кипіння, охолодити.
У лоток чи каструльку викласти шарами рибу і овочевий соус, поставити на ніч у холодильник. Виходить маринована риба з цікавим кисло – солодким смаком.
Джерело: Філе порізати шматочками, запанірувати в борошні, посмажити на олії і охолодити. Цибулю порізати напівкільцями, обсмажит