Риба тушена (смак консервованої риби)
Складові:
- заморожені оселедці штуки 3-4
- багато цибулі
- олія
- перець чорний горошком
- зерна коріандру
- лавровий листок
- сіль
Приготування
Рибу розморозити, почистити від луски, відрізати голову, вийняти внутрощі.
Порізати рибу кусками не сильно малими.
Цибулю порізати кільцями, не дуже тонко, бо розлізеться)
В казанок наливаємо олію (десь пів стакана) кидаємо цибулю, викладаємо трохи риби. Солимо, даємо перець, коріандр, лавровий листок. Потім знов шар цибулі. Потім риба. Повторюємо так, поки не закінчиться риба з цибулею. Зверху полити ще трохи олією.
Ставимо на дуже-дуже маленький вогонь. Накриваємо кришкою і тушимо 2 години. Води лити не потрібно. Риба з цибулею дасть сік.
Можна це робити і в духовці теж.