Риба ароматна
Складові:
- 1 кг риби
- сік з одного лимона
- 2 яйця
- сіль
- суміш перців
- 1/4 ч.л. кориці
- 1/6 ч.л. меленого імбиру
Приготування
Рибу відділити від хребта і кісток, порізати полосками вздовж, посолити, поперчити, полити лимонним соком і залиши маринувати на 1 годину.
Полоски риби змійкою настромити на шпажки.
Яйця збити, додати до смаку сіль, корицю і імбир
щоб було зручно обволікувати рибу на шпажках, то муку і збиті яйця я поміщаю в тарілки для оселедцю.
Для піджарки риби в мене є овальна сковорідка, але риба нормально жариться і в круглій сковорідці, тільки потрібно, щоб вона була велика.