Пунш з вершками
Густий, тягучий, ароматний пунш.
- 2 гвоздики, 1 паличка кориці
- 0,5 л гарячого чорного чаю
- 150 г цукру
- 1 пляшка червоного вина
- терта цедра від 1 лимона
- 250 мл темного рому
- сік від 1 лимона
- 250 г збитих вершків
Постійно помішуючи, розігрійте гвоздику, паличку кориці, чай, цукор, червоне вино і лимонну цедру, поки не розчиниться цукор. Не доводьте до кипіння. Налийте ром і лимонний сік. Пунш процідіть через сито, гарячим розлийте в склянки і зверху покладіть збиті вершки. Приблизно на 10 порцій.
- 2 гвоздики, 1 паличка кориці
- 0,5 л гарячого чорного чаю
- 150 г цукру
- 1 пляшка червоного вина
- терта цедра від 1 лимона
- 250 мл темного рому
- сік від 1 лимона
- 250 г збитих вершків
Постійно помішуючи, розігрійте гвоздику, паличку кориці, чай, цукор, червоне вино і лимонну цедру, поки не розчиниться цукор. Не доводьте до кипіння. Налийте ром і лимонний сік. Пунш процідіть через сито, гарячим розлийте в склянки і зверху покладіть збиті вершки. Приблизно на 10 порцій.