Гарбузові пляцки

Складові:
- 700 г почищеного гарбуза
- 110 г борошна
- 3 яйця
- 1 середня цибуля
- 1 зубець часнику
- сіль, перець, імбир до смаку
- олія для смаження

Приготування
Гарбуз потерти на терці з великими отворами (якщо занадто багато соку виділиться, то злегка відтиснути), додати дрібно порізану цибулю і часник з часникодавки.
Вибити яйця, всипати борошно, посолити, поперчити, додати імбир ( в мене сушений).
Добре все перемішати.
Викладати ложкою на розігріту пательню з олією, смажити до рум'яності на маленькому вогні.



Джерело: Гарбуз потерти на терці з великими отворами (якщо занадто багато соку виділиться, то злегка відтиснути), додати дрібно п
close
Додати свій рецепт