Пухкі оладки

Складові:
- 1 ст. кефіру
- 1 яйце
- 2 ст.л. розтопленого вершкового масла
- ваніль
- 2 ст.л. цукру
- 1 ск. борошна
- 1/4 ч.л. соди
- 1/4 ч.л. солі
- 1 ч.л. розпушувача
Приготування
Змішати кефір з яйцем, маслом та ваніллю.
Окремо просіяти борошно з содою, сіллю та розпушувачем. Додати цукор.
Тепер саме головне: влити рідку суміш в мучну, і перемішати все разом, але не сильно мішайте, тісто має бути такими собі грубими грудочками, які потім щезнуть. Обов'язково треба дати тісту постояти 15-20 хвилин. Тісто викладати ложкою на розігріту та змащену маслом сковорідку.