Простий рецепт шоколадного торта
enjoy
24.10.2014

Складові:
- 110 г. розм'якшеного вершкового масла 
- 220 г. цукру 
- 1/2 чайної ложки екстракту ванілі 
- 2 яйця 
- 150 г. борошна 
- 30 г. какао-порошку 
- 2 чайної ложки розпушувача 
- 125 мл. молока 
- 250 г. маскарпоне 
- 60 г. цукрової пудри 
- 220 мл. вершків для збивання 
- 200 г. шоколадної глазурі

Приготування
Розігрійте духовку до 160С і вистелити папером для випікання дві 20-сантиметрові форми для коржів. 
Злегка збийте масло з цукром і ванільним екстрактом, поки воно не стане пухнастим і кремоподібним. 
Введіть по одному яйця, збиваючи до однорідного стану після кожного. 
В окремій посудині просійте борошно, розпушувач і какао-порошок. Змішайте з молоком і додайте до загальної суміші. 
Заповніть форми тістом і випікайте близько 30-35 хвилин. Дайте коржикам охолонути після духовки. 
Поки готується тортовий фундамент, збийте маскарпоне з вершками і цукровою пудрою. 
Промажьте вийшла сумішшю один корж і накрийте зверху іншим. 
Покрийте торт шоколадною глазур'ю і відразу ж беріться за справу, не те його тут же хто-небудь відведе.

close
Додати свій рецепт