Складові:
- 110 г. розм'якшеного вершкового масла
- 220 г. цукру
- 1/2 чайної ложки екстракту ванілі
- 2 яйця
- 150 г. борошна
- 30 г. какао-порошку
- 2 чайної ложки розпушувача
- 125 мл. молока
- 250 г. маскарпоне
- 60 г. цукрової пудри
- 220 мл. вершків для збивання
- 200 г. шоколадної глазурі
Приготування
Розігрійте духовку до 160С і вистелити папером для випікання дві 20-сантиметрові форми для коржів.
Злегка збийте масло з цукром і ванільним екстрактом, поки воно не стане пухнастим і кремоподібним.
Введіть по одному яйця, збиваючи до однорідного стану після кожного.
В окремій посудині просійте борошно, розпушувач і какао-порошок. Змішайте з молоком і додайте до загальної суміші.
Заповніть форми тістом і випікайте близько 30-35 хвилин. Дайте коржикам охолонути після духовки.
Поки готується тортовий фундамент, збийте маскарпоне з вершками і цукровою пудрою.
Промажьте вийшла сумішшю один корж і накрийте зверху іншим.
Покрийте торт шоколадною глазур'ю і відразу ж беріться за справу, не те його тут же хто-небудь відведе.