Проста м'ясна поливка

Складові:
- м'ясо яловичини 54г
- морква 13г
- петрушка (корінь) 8г
- селера (корінь) 7г
- цибуля 12г
- кольрабі 14г
- зелень петрушки 3 г
- сіль 3г
- перець чорний молотий 0,02г
- вода 610г
Приготування
М'ясо яловичини добре промивають, заливають холодною водою, солять і на сильному вогні доводять до кипіння. Потім вогонь зменшують, знімають піну та зайвий жир і далі варять на малому вогні протягом 3-4 годин.
За 30-40 хвилин до закінчення варіння в поливку додають нарізані моркву, петрушку, кольрабі, цибулю, селеру і солять.
Поливку наливають у тарілки або у супові чашки, на дно яких кладуть домашню локшину або манні галушки, а зверху посипають зеленню петрушки та чорним молотим перцем.