Повітряні сливові тістечка
enjoy
22.02.2015

Складові:
- 300г замороженого листкового тіста
- 1 яйце

начинка:
- 3 ч.л. яблучного желе або сливового повидла
- 500г слив
- 50г вершкового масла
- 2-3 ст.л. цукрового піску
- 1 ч.л. кориці
- 40г мигдалевої стружки

Приготування
Розморозити пластинки листкового тіста. Збити яйце. Покрити деко папером для випікання. Нагріти духовку до 200 градусів.
Розрізати впоперек 3 пластинки тіста. Змастити їх зверху желе або повидлом, а краї яйцем. Нарізати останні пластинки уздовж широкої сторони на 6 тонких смужок, скрутити їх спіралькою і викласти на квадрати з тіста як окантовку. Злегка притиснути. 
Помити сливи, розрізати їх навпіл, видалити кісточки і нарізати часточками. Розтопити вершкове масло. Покрити тістечка сливами, змазати їх вершковим маслом і посипати мигдальною стружкою.
Змішати цукор з корицею і посипати тістечка. Випікати до золотистого кольору (25 хвилин) Перед подачею посипати цукровою пудрою.

close
Додати свій рецепт