Помідори, фаршировані бринзою (Молдавська кухня)
Помідори вимити, обсушити, розрізати впоперек, чайною ложкою видалити м'якуш із зернятами та соком.
Часник почистити та пропустити крізь прес. Бринзу натерти на крупній терці.
Змішати бринзу з часником і розм'якшеним вершковим маслом, посолити за смаком. Наповнити половинки помідорів приготованою начинкою та прибрати у холодильник на 20-30 хв.
Петрушку вимити, обсушити, дрібно нарізати. Викласти фаршировані помідори на сервірувальний таріль, посипати зеленню і подавати до столу.
Склад: 6 середніх стиглих помідорів, 250 г бринзи, 6-8 зубчиків часнику, 3 ст.л. вершкового масла, сіль, 1 невеликий пучок петрушки.
Poftă bună! ("Смачного!" молдавською) :)