Полуничний торт "Наполеон"
enjoy
24.10.2014

Складові:
корж: 
- листкове тісто-1 кг 

крем: 
- вершки 33% жірності- 250 гр 
- турецький йогурт 250 гр 
- цукрова пудра- 150 гр 
- клубніка- 300 гр

Приготування
Розкачати размороженное листкове тісто, обрізати по формі тарілки. 
Випікати кожен корж в духовій шафі при 220 ° С 15 хвилин, до золотистого кольору. 
Готові коржі повністю остудити. 
Нарізаємо полуницю, засипаємо 1 ст.л. цукрової пудри. Полуниця має дати сік. 
Вершки збити з залишилася цукровою пудрою до загусання. 
Додати до вершків йогурт, сік від полуниці. Перемішати. 
Формування торта: 
Беремо корж, змащуємо 1 ст.л. крему, викладаємо зверху полуницю. Зверху викладаємо ще корж. 
Проробляємо ту ж процедуру з іншими коржами. 
На готовий торт викладаємо зверху залишився крем і полуницю.

close
Додати свій рецепт