Складові:
корж:
- листкове тісто-1 кг
крем:
- вершки 33% жірності- 250 гр
- турецький йогурт 250 гр
- цукрова пудра- 150 гр
- клубніка- 300 гр
Приготування
Розкачати размороженное листкове тісто, обрізати по формі тарілки.
Випікати кожен корж в духовій шафі при 220 ° С 15 хвилин, до золотистого кольору.
Готові коржі повністю остудити.
Нарізаємо полуницю, засипаємо 1 ст.л. цукрової пудри. Полуниця має дати сік.
Вершки збити з залишилася цукровою пудрою до загусання.
Додати до вершків йогурт, сік від полуниці. Перемішати.
Формування торта:
Беремо корж, змащуємо 1 ст.л. крему, викладаємо зверху полуницю. Зверху викладаємо ще корж.
Проробляємо ту ж процедуру з іншими коржами.
На готовий торт викладаємо зверху залишився крем і полуницю.