Складові:
- сир 150г
- болгарський перець (червоний і жовтий) 2 шт.
- часник (подрібнений) 2 ст. ложки
- цибуля (червона і біла) 1 шт.
- перець чилі 1/3 стручка
- кукурудзяна крупа 1 склянка
- вершкове масло 2 ч. ложки
- вода 2 склянки
- цукор 1 ст. ложка
- сіль за смаком
Приготування
У воду додайте сіль, цукор, кукурудзяне борошно. Безперервно помішуйте, поки вода не закипить. Додайте масло і частину тертого сиру, варіть 10 хвилин. Кукурудзяну масу викладіть у форму.
На олії обсмажте порізану півкільцями цибулю, нарізаний соломкою перець, подрібнений часник і перець чилі. Посоліть за смаком. Навколо кукурудзяної маси і зверху викладіть обсмажені овочі. Посипте тертим сиром.
Запікайте в розігрітій духовці до готовності. Подавайте, прикрасивши зеленню.