
Складові:
на 1 корж:
- 7 жовтків
- 1 скл. цукру
- 1,5-2 скл. борошна
- 1 ст. л. порошку до печива
- 100 г сметани
- 200 г маргарину
на 2 корж нам потрібно:
- 2 скл. сухого маку
- 2 яйця
- 0,5 скл. цукру
- 2 ст. л. борошна
- 100 г маргарину
- 1 ч. л. порошку до печива
- 7 білків
- 1 ст. л. крохмалю
шоколадний бісквіт:
- 5 яєць
- 5 ст. л. цукру
- 2 ст. л. какао
- 3 ст. л. борошна
- 1 ч. л. порошку до печива
Приготування
Для першого коржа нам потрібно збити 7 жовтків з цукром.
У великій мисці змішати борошно,порошок до печива, туди додати сметану і маргарину кімнатної температури, а в кінці вимішати із збитими жовтками
Пекти на пергаментному папері до готовності.
З другим коржем треба буде трохи побавитись, але воно того варте бо пляцок смачний.
На другий корж нам потрібно 2 склянки сухого маку перемолоти яйця збити з цукром, додати борошно,порошок до печива, маргарину кімнатної температури та вимішати з маком.
Деко застелити пожиреним пергаментним папером, розмастити макове тісто,а зверху розмащуємо білки: 7 білків збити на круто з цукром і легко вимішати з 1 ст.л. крохмалю.
Зверху на білки виливаємо шоколадний бісквіт: білки збити в піну, жовтки збити з цукром, додавати какао, борошно, порошку до печива, вкінці легко вимішати з збитими білками. Пекти до готовності.
Крем: варена згущонка з маслом.
Джерело: Для першого коржа нам потрібно збити 7 жовтків з цукром. У великій мисці змішати борошно,порошок до печива, туди додати