Пляцок з ревенем (румбамбаром)
enjoy
26.02.2015

Складові:
- 1 п. маргарину + 1 ст. пудри
- 4 жовтки
- 1 ст. кефіру
- 1 п. порошку до печива
- 3-4 ст. муки
- 1 п. вишневого кисілю

Приготування
Маргарин вимішати з пудрою, потім додати жовтки, потім кефір. В кінці 3-4 ст. муки з порошком до печива. 
Тісто поділити на 2 частини. Одну розкласти на бритванку, посипати половиною пачки кисіля, викласти ревень, посипаний заздалегідь цукром. Посипати по ревеню кисіль, що залишився і накрити другою частиною тіста. Її можна розкатати і викласти, або натерти на терці. 
Кисіль дається для того, щоб не було мокрої полоси під фруктами. Він вбирає в себе вологість, а ще дає цікавий смак.

Пекти при температурі 160 десь годинку.

close
Додати свій рецепт