Пляцок з ревенем (румбамбаром)
![](/_pu/23/92480090.jpg)
Складові:
- 1 п. маргарину + 1 ст. пудри
- 4 жовтки
- 1 ст. кефіру
- 1 п. порошку до печива
- 3-4 ст. муки
- 1 п. вишневого кисілю
Приготування
Маргарин вимішати з пудрою, потім додати жовтки, потім кефір. В кінці 3-4 ст. муки з порошком до печива.
Тісто поділити на 2 частини. Одну розкласти на бритванку, посипати половиною пачки кисіля, викласти ревень, посипаний заздалегідь цукром. Посипати по ревеню кисіль, що залишився і накрити другою частиною тіста. Її можна розкатати і викласти, або натерти на терці.
Кисіль дається для того, щоб не було мокрої полоси під фруктами. Він вбирає в себе вологість, а ще дає цікавий смак.
Пекти при температурі 160 десь годинку.