Складові:
- 5 яєць
- 5 ст.л. цукру
- 5 ст.л. муки+1/2 ч.л. розпушувача
- 1 ст. мака
- 1 ст. цукру
- 200г масла
- 0,5 кг зефира
- шоколадна помадка
Приготування
Тісто: бісквіт на 5 яєць , а точніше - 5 білків взбити в міцну піну , потрохи добавляючи 5 ст. л. цукру (на максимальних оборотах міксера) , добавити 5 жовтків по одному(при цьому обороти міксера мінімальні) , 5 ст. л. муки (до якої підмішати 1/2 ч.ложки розпушувача). Всі складники тримати під рукою, щоб додавти в тісто, не вимикаючи міксера.
Випекти один корж.
Крем: 1 стакан мака перемолоти в блендері , 200 г цукру , 200 г м'якого масла.
На охолоджений корж нанести крем , "втопити" в ньому половинки зефіру (яскраво дивиться розовий зефір) і покрити шоколадною глазур'ю , або розтопленим шоколадом.