Пляцок «Мурашник»
enjoy
17.02.2015

Складові:
- 250г рослинного маргарину
- 2 яйця 
- 0,5 ст. цукру
- 4 ст. муки
- трохи соди або розпушувача
- 1 банка вареного згущеного молока
- 400г вершкового масла
- 1 ст. запареного і перемеленого маку
- 1 ст. подрібнених горіхів, родзинки

Приготування
Розтопити маргарин, збити яйця з цукром. Перемішати, додати муки і трохи соди або розпушувача. Замісити круте тісто. 
Деко змастити жиром, посипати мукою і над ним натерти тісто на крупній терці стільки, щоб лише покрило дно.

Запекти. Так повторити пару разів, поки не закінчиться тісто. 
Остудити, покришити його руками.

Змішати з кремом. 
Крем: 1 банку вареного згущеного молока, 400 г вершкового масла збити. Додати 1 ст. запареного і перемеленого маку, 1ст. подрібнених горіхів, родзинки.
Все гарненько перемішати і викласти у форму, утрамбувати добре, і покрити шоколадною глазур'ю.

close
Додати свій рецепт