Пляцок «Анастасія»
Приготування
Форма 23* 37 см.
3 білки збити з одним стаканом цукру
до 3 жовтків додати 8 ст. л. води
З'єднати білки з жовтками і ввести 1 ст. муки і 1 ч. л. амонія (амоний погасити 1 ст. л. молока)
Пропорція на один корж
Другий такий же, лише додати какао або мак.
Маса
200г різноколірного мармеладу порізати шматочками
200г зефіру порізати
1 упаковка крекера з какао (250г) поламати шматочками
200г арахісу
1 банку вареного згущеного молока + 300г масла перемішати і додати все остальне
Заварний крем
2 великі листові вафлі
Збираєм до купи: світлий корж, на нього заварний крем, потім одна велика вафля (щоб покрила весь крем) на неї маса, потім знову вафля, потім крем заварний і зверху чорний корж або з маком.