Пісочний з різними начинками
Тортенко

Складові:
- 8 жовтків
- 2 скл. цукру
- 250 г маргарину
- 2 ст. л. сметани+1 ч. л. соди
- борошно

крем:
- 1 літр сметани
- 2 скл. цукру
- 600 г масла
- 300 г чорносливу+0,5 скл. посічених горіхів
- 300 г кураги
- 300 г вишень намочених в горілці

Приготування
Жовтки розтерти з цукром, додати розтоплений маргарин, сметану з содою і муки (муки скільки щоб можна було замісити тісто,але щоб тісто було м'яке). Тісто поставити на пів години в холодильник і спекти коржі.
Для крему до сметани додати цукор і залишити щоб цукор розчинився,потім збити з м'яким маслом. Розділити крем на 3 частини - до однієї додати розпарений і порізаний чорнослив і горіхи.
Курагу промити додати трохи води і ложку цукру трохи проварити, коли вистигне порізати і додати до другої частини крему.
Третій крем робимо з вишнею.
В оригіналі рецепту був ще один крем, я його не робила (бо поламала один корж).
200 г масла,збити з 0,5 банки вареної згущеного молока і 5 ст. ложками сметани.

Перекладати: корж-крем з чорносливом-корж-курага-корж-вишня-корж-крем з згущене молоко-корж-чорнослив-корж курага-корж вишня.



Джерело: Жовтки розтерти з цукром, додати розтоплений маргарин, сметану з содою і муки (муки скільки щоб можна було замісити тіст
close
Додати свій рецепт