Пиріжки з плаваючого тіста
enjoy
26.02.2015

Складові:
- 500г молока
- 50г дріжджів
- 1 яйце
- 5 дес. л. олії
- 3 дес. л. цуку
- сіль
- борошно - скільки візьме, тісто повинно бути м'яким

Приготування
У борошно покласти цукор, олію, сіль, яйце. В теплому молоці розвести дріжджі, відразу все замісити. Потім тісто покласти в великий пакет, зав'язати з розрахунком на те, що тісто збільшиться вдвоє. Занурити тісто в воду, в відро. Воно повинно "потонути". Коли тісто спливе (а це приблизно 30 хв), то воно готово. Викласти його на дошку, добре вимісити і розділити на 32 кульки. Потім кульки розкачати і викласти на них начинку. Може бути різна (м'ясо, капуста, сир, повидло і т. д.) Защипнути пиріжки і викласти їх на дошку (поки ліпите останні, перші вже підійдуть). Починати смажити потрібно тоді, коли всі пиріжки будуть зроблені. Першими на пательню класти ті, що були зліплені в першу чергу.

close
Додати свій рецепт