Пиріжки з овочами
Складові:
- 250г знежиреного сиру
- 250г муки
- 250г вершкового масла
- 1 цибулина
- 2 ст.л. рослинної олії
- 2 ст.л. сметани
- 250г моркви
- 250г цукіні
- перець
- 1 білок
- 1 жовток
Приготування
З муки, сиру, вершкового масла з додаванням солі, замісити тісто. Накрити кришкою і поставити на 30 хвилин в холодильник. Цибулю порубати і пожарити на олії. Овочі натерти на терці, додати до цибулі і смажити 10 хвилин. Додати сметану і поперчити.
Тісто розкатити і розрізти на 25 квадратиків (8*8 см). На кожен квадратик викласти начинку, краї тіста змастити збитим білком, зробити пиріжки у формі трикутника і притиснути по краях тісто.
Випікати на деці, викладеному пергаментом, 25 хвилин при температурі 180 градусів.