Пиріг з вишнею
Складові:
тісто:
- 100г розм'якшеного масла
- 50г маргарину
- 3 жовтки
- 150г цукру
- 1 ст.л. розпушувача
- 2 ст.л. сметани
- приблизно 400г муки
- 3 білки
- 100г цукру
- 50г кокосової стружки
- вишні
Приготування
Замісити не туге, легке тісто, (муки може піти і менше 400 г) помістити в роз'ємну форму і в духовку на 170 град., на 10 хв.
Вийняти, засипати вишнею і збитими 3 білками (у які в процесі збивання додано 100 г цукру, а в кінці - 50 г кокосової стружки).
У духовку на перших 15 хв. - 200 градусів, потім - 150 градусів, пекти до сухої лучини.