
Складові:
тісто:
- 2 ст. муки
- 0,5 ч.л. розпушува
- 0,5 ст. цукрової пудри
- 185 грам масла
- 3 жовтки
- 1 ст.л. густої кислої сметани
начинка:
- 1 кг румбамбару
- 6 ст.л. цукру
- 0,5 ст. клубнічного джему
- 3 ст.л. панірувальних сухарів
тісто терте:
- 185грам муки
- 100 грам цукру
- 125 грам масла
- 1 пач. цукру ванільного
Приготування
Муку вимішати з пудрою і розпушувачем, додати мягке масло і посікти ножем поки тісто не стане однорідне. Додати жовтки змішані зі сметаною, замісити мягке тісто і помістити в морозилку на півгодини.
Так само зробити з тертим тістом ( в морозилку).
Духовку розігріти до 180 градусів. На змащену жиром форму потерти тісто і приплюснути його, щоб стало одним шаром. Всадити в духовку і спекти корж до жовтенького кольору.
Румбамбар почистити, порізати кусочками довжиною 1 см, висипати на розігріту, суху сковорідку, притрусити цукром і жарити на великому вогні, постійно помішуючи. Жарити 2- 3 хв, поки добре не відділися сік. Потім румбамбар виложити в друшлак, щоб відділити сік.
Спечене тісто змастити джемом, виложити румбамбар, присипати його панірувальними сухарями і затерти тістом.
Випікати протягом 30 хв при температурі 180 градусів. Готовий охолоджений пиріг присипати пудрою.
Джерело: Складові: тісто: - 2 ст. муки - 0,5 ч.л. розпушува - 0,5 ст. цукрової пудри - 185 грам масла - 3 жовтки - 1 ст.л. густо