Пиріг з порічками

Складові:
- 160 г борошна
- 120 г цукру + 125 г цукру
- 125 г вершкового масла
- 3-4 яйця
- 1 ч. л. розпушувача
- 2 ч. л. крохмалю
- червона порічка

Приготування
Відділити білки від жовтків. Білки поставити в холодильник. Жовтки збити із цукром, маслом і борошном + розпушувач. Замісити тісто, поставити його на півгодини у холодильник. Потім викласти його у форму, сформувати бортики і пекти при 175С - 25 хвилин.
За цей час збити білки із 125 г цукру і 2 ч. л. крохмалю. Перемішати із порічками.
Витягнути тісто, зверху легенько викласти білки і поставити ще у духовку на 15 хвилин. 
Пиріг виходить супер із такою приємною кислинкою.



Джерело: Відділити білки від жовтків. Білки поставити в холодильник. Жовтки збити із цукром, маслом і борошном + розпушувач. Замі
close
Додати свій рецепт