Пиріг з плавленими сирками
enjoy
25.02.2015

Приготування
Беремо 8-10 ст. ложок борошна (з "горою") обкачуємо в ньому пачку маргарину і тремо його на тертушці з великими отворами. Додаємо 5 ст. л. сметани, половину чайної ложки соди, погашеної оцтом. Замішуємо тісто і кладемо його на 2 години в холодильник. 

Тепер обсмажуємо цибулю, порізану кубиками разом з порізаними грибами. Потім витягаємо, і даємо стекти жиру. Збиваємо 2 яйця і один білок. Додаємо в яйця 2 потерті плавлені сирки і гриби з цибулею. Файно солим, перчим. Це буде начинка.

Ділимо тісто на дві частини. Одну частину викладаємо в форму (або пательню) На неї кладемо начинку, посипаємо зеленню петрушки, кропу, можна дати трохи кмину. На начинку натираємо на терці другу частину тіста. Змащуємо жовтком. Печемо до готовності.

close
Додати свій рецепт