Пиріг з плавленими сирками

Приготування
Беремо 8-10 ст. ложок борошна (з "горою") обкачуємо в ньому пачку маргарину і тремо його на тертушці з великими отворами. Додаємо 5 ст. л. сметани, половину чайної ложки соди, погашеної оцтом. Замішуємо тісто і кладемо його на 2 години в холодильник.
Тепер обсмажуємо цибулю, порізану кубиками разом з порізаними грибами. Потім витягаємо, і даємо стекти жиру. Збиваємо 2 яйця і один білок. Додаємо в яйця 2 потерті плавлені сирки і гриби з цибулею. Файно солим, перчим. Це буде начинка.
Ділимо тісто на дві частини. Одну частину викладаємо в форму (або пательню) На неї кладемо начинку, посипаємо зеленню петрушки, кропу, можна дати трохи кмину. На начинку натираємо на терці другу частину тіста. Змащуємо жовтком. Печемо до готовності.