
Складові:
начинка:
- 600г печінки
- 120г вершкового масла
- 2 цибулини
- 2 морквини
- олія
тісто:
- 250г молока
- 15г дріжджів
- 1 яйце
- 3 ск. борошна
- сіль
- 2,5 ст.л. олії
Приготування
Замісити тісто і поставити в тепле місце, накривши рушником. Печінку підсмажити на олії, нарізавши її великими шматками. Коли почне виділятися сік, додати нарізані соломкою цибулю і моркву, сіль, перець, і накривши кришкою, тушкувати на маленькому вогні до готовності, потім пропустити через м'ясорубку з дрібними отворами два рази. Додати масло кімнатної температури і збити.
Тісто розкачати в пласт завтовшки 1,5 см, залишивши трішки для прикраси, викласти його в круглу форму (краще роз'ємну), зверху - ледве теплий фарш. Прикрасити смужками з тіста, зробивши "решітку", змастити її яйцем, поставити в духовку і випікати 30-35 хв.