Пиріг з абрикосами і шоколадом

Складові:
- 1,5 скл. борошна
- 4 яйця
- 200 г масла
- 3/4 скл. цукру
- 1 ч. л. порошку до печива
- 16 г ванільного цукру
- 50 г родзинок
- 100 г чорного шоколаду
- 4-5 ст. л. кокосової стружки
- абрикоси /в оригіналі-три яблука/
Приготування
Яйця збити з цукром, додати /перемішати або збити міксером на найнижчій швидкості/ борошно перемішане з порошком до печива, розтоплене і охолоджене масло.
Дно роз'ємної форми 24 см. в діаметрі змастити маслом, вилити половину тіста.
На тісто виложити:порізані абрикоси, поламаний на малі шматочки шоколад, родзинки, 2 ст. л.кокосової стружки і вилити решту тіста. Зверху посипати рештою стружки.
Пекти при температурі 175 градусів - 40хвилин.
Рекомендую подавати на стіл пиріг охолодженим.
Джерело: Яйця збити з цукром, додати /перемішати або збити міксером на найнижчій швидкості/ борошно перемішане з порошком до печи