Пиріг "Пухнастик"
enjoy
28.10.2014

Складові:
- 50 г дріжджів 
- 1 стакан цукру 
- 1 стакан молока 
- 1 стакан рослинного масла 
- 2 яйця 
- 1/2 чайної ложки солі 
- 1/2 чайної ложки гашеного оцтом соди 
- 2,5 склянки борошна

Приготування
Яйця розтерти з цукром і дріжджами, злегка збиваючи. 
Молоко підігріти, залити в суміш і злегка збити. 
Додати масло, сіль, соду і борошно. Ретельно перемішати. 
Вилити в змащену маслом форму і дати постояти 1 годину. 
Випекти. Дати охолонути, присипати цукровою пудрою або прикрасити за бажанням. Нарізати на шматочки і можна пробувати.

close
Додати свій рецепт