Пиріг Грибний
Складові:
- 250г маргарину
- 1 яйце
- сіль, мука
начинка:
- 2 морквини
- 2 цибулини
- 300г грибів
- 1 плавлений сирок
- 3 сирих яйця
- сіль, перець, олія
Приготування
Маргарин розтопити, додати яйце, сіль, муку і замісити м'яке тісто.
Начинка. Потерту морквину, порізані пластинками гриби і порізану півкільцями цибулю окремо підсмажити на олії. Підсмажені продукти охолодити, з'єднати з потертим на крупній терці плавленим сирком, додати 2 яйця, посолити, поперчити.
Тісто розділити на 2 частини і кожну розкатати.
Першу частину тіста викласти на змащене деко, потім викласти начинку і накрити другою частиною тіста.
Кінці пирога защипнути, а верх змазати збитим яйцем.
Випікати у розігрітій духовці до появи рум'яної скоринки.