
Складові:
тісто:
- 3 столові ложки сметани
- 125г маргарини
- 160г борошна
- 0,5 чайної ложки соди, погашеної оцтом
начинка:
- 6 великих цибулин
- 6 волоських горіхів
- сіль, перець
омлет:
- 4 яйця
- 200г сметани
- 2 столові ложки муки
- сіль, перець
Приготування
Муку перетерти з маргариною, додати сметану, соду і замісити тісто. поставити в холодильник на 30 хвилин.
За цей час начистити цибулю і порізати півкружельцями. Горіхи подрібнити і разом з цибулею підсмажити наолії до зарум’янення, посолити і перчити до смаку. Охолодити.
Тісто розкласти на бляшку(змащену), зверху викласти начинку.
Для омлета треба яйця збити зі сметаною, сіллю і перцем. Одразу вилити на начинку і поставити в духовку(розігріту до 220 градусів). Пекти до зарум"янення(приблизно 40 хвилин). Подавати трохи охолодженим або холодним.