Пиріг "Два горіхи"
enjoy
02.02.2015

Складові:
- 1 солодка плитка
- 1 плитка чорного шоколаду
- 125г вершкового масла
- 6 яєць
- 3 ст. л. цукру
- 200г фундука
- 200г мигдалю

Приготування
Почніть з розтирання підталого масла з цукром, додайте 6 жовтків. А білки треба збити міксером з дрібкою солі. Увага! Щоб білки вийшли дуже пишними, яйця беріть прямо з холодильника, не давайте їм постояти в теплі. У блендері треба подрібнити шоколад, плитку і горіхи, але не в борошно а в дрібну крихту. У горіхово-шоколадну суміш додаємо масло з цукром і жовтками. Після того, як вимісити, можна акуратно ввести білки. Духовку попередньо розігріти до 180С. Форму змастити олією, викласти тісто, розрівняти. Випікати 40-45 хвилин. Теплим, але не гарячим, через ситечко трохи посипати какао.

close
Додати свій рецепт